UMRE YOLCUSU GENÇ HAFIZLARA İHRAM HEDİYESİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Umre Yolcusu Genç Hafızlara İhram Hediye Etti.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 16 Kasım Cumartesi günü Umreye gidecek olan Şehzadeler Kur’an Kursu hafızlarına ihramlarını hediye etti.

Hafızlık eğitimlerini tamamlayarak umreye gidecek olan 35 Şehzadeler Kursu öğrencisinin sevinç ve heyecanına ortak olan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Dinimizin önem verdiği bizlerinde toplum olarak kıymet atfettiğimiz bir hususiyeti kazanmış genç kardeşlerimizsiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Rabbim ilminizi arttırsın.” dedi.

İlçemizde ki gençlerin nitelikli, yetkin, ve ahlaklı yetişmeleri için gayret sarf ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Sizlere emek veren, sizleri yetiştiren değerli hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerden istirhamımız Kâbe-i Muazzamayı gördüğünüzde bizler için ve ülkemizin yöneticileri için dua etmenizdir. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. “dedi.

İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, Şehzadeler Kuran Kursu Din Görevlileri ve Öğrenci velilerinin yer aldığı program Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un 35 genç hafıza ihramlarını hediye etmesi ile son buldu.