“ÜRETİM BANDINDAN ÇIKACAK OLAN 1957. YERLİ OTOMOBİLE TALİBİZ”

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Bilişim Vadisi’nde düzenlenen yerli otomobilin tanıtım toplantısı makamında yakından takip eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “İlçemizin kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla üretim bandından inecek 1957. yerli otomobile talibiz.” dedi.

Ülkemizin Cumhurbaşkanımız Syn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tarihi bir süreç yaşadığını belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ” Ülkemizin yerli otomobili yarım kalan bir hayalimizdi ve bugün gerçeğe dönüşüyor. Bugün Türkiye için bir milattır. 60 yıl önce Devrim ile başlayan, uzun yıllardır, ülkece hayalini kurduğumuz, yarım kalan hikayemiz  Türkiye’nin Otomobili milletimizin huzuruna çıktı. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. İlçemizin kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla üretim bandından inecek 1957. yerli otomobile talibiz.” şeklinde konuştu.