VALİ DR. OSMAN VAROL SULUOVA OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

10 Eylül 2019
VALİ DR. OSMAN VAROL SULUOVA OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Amasya Valimiz Dr. Osman Varol Suluova OSB’de yapılması planlanan yeni yatırımlara ilişkin işadamları ve yöneticilerle birlikte inceleme gerçekleştirdi.

Vali Dr. Osman Varol, Suluova Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan yeni yatırımlara ilişkin işadamları ve yöneticilerle birlikte inceleme gerçekleştirdi.

İlimiz ekonomisi için çok önemli yatırımların hayata geçtiği Suluova ilçemizdeki Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan yeni yatırımlara ilişkin işadamlarıyla birlikte incelemeler yapan Vali Varol, yatırımcılara imkanlar kapsamında her türlü olanağın sunulacağını belirterek karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ” Amasya Valimiz Sn. Dr. Osman Varol ile Suluova Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapmak üzere ziyarette bulunan firma yetkililerine Sanayi Bölgemizde misafir ettik ve uygun arsalarımızı gezdirdik.ilçemize gösterdikleri ilgi ve alakalarından ötürü yatırımcı firma sahiplerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İncelemelere Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ile Belediye Başkanımız Fatih Üçok da katıldı. İşadamları, ilgisi dolayısıyla Vali Varol’a şükranlarını sundu.