VALİ VAROL BAŞKANLIĞINDA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

26 Kasım 2019
VALİ VAROL BAŞKANLIĞINDA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Amasya Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Suluova ilçemizde gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında bir araya geldiği köy ve mahalle muhtarlarının ihtiyaç ile sorunlarını dinleyerek çözümüne yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Suluova Öğretmenevi toplantı salonundaki toplantıya Sayın Vali Varol’un yanısıra Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan,  Belediye Başkanımız Fatih Üçok, daire amirleri, görevliler ve muhtarlar katıldı.

İlçelerimizde düzenlenen muhtarlar toplantılarıyla sorunların tespiti ve çözümüne gidilmesi anlamında gerçekten verimli sonuçlar elde edildiğini vurgulayan Sayın Vali Varol, muhtarlara kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Tersakan Çayı’ndaki çevre sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalara değinen Vali Varol, atıkların bertaraf edilmesi konusunda atılan adımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.