YAZ SPOR OKULU YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

26 Haziran 2018
YAZ SPOR OKULU YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Üç yıldır Suluova Belediyesi Yaz Spor okulumuza sağladıkları katkılar için teknik heyetin şahsında Suluova Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Çolak ve Futboldan sorumlu Genel Koordinatör Naci Öztürk’e teşekkür edip plaket takdim etti.

Yaz spor okullarımızda  öğrencilerimizi hem eğitip, hem eğlendiren teknik heyetimize sizlerinde şahsında teşekkürlerimi sunuyorum diyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ”  Yoğun çabalarından dolayı Kulüp Başkanı ve Genel Koordinatörümüze teşekkür plaketi takdim ettik ve birlikte çocuklarımız için neler yapabiliriz planlamasını ve istişaresini yapalım istedik. Geçtiğimiz günlerde coşkulu çok güzel bir açılış yaptık. Antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.