YAZ SPOR OKULUNDA COŞKULU FİNAL

12 Ağustos 2018
YAZ SPOR OKULUNDA COŞKULU FİNAL

Belediyemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yaz da yüzlerce çocuğun tatilini verimli geçirmesini sağladı. Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Yaz Spor Okulunun kapanış programında öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Sosyal belediyecilikte öncü olan Belediyemiz, spora yaptığı katkılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geleneksel hale gelen Yaz Spor Okulları bu yıl da gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 3 yıldır düzenli olarak açtıkları yaz spor okulunda yüzlerce gence çeşitli branşlarda spor yapma imkanı sunduklarını belirtti.

Çocuklarımızın 11 branşta spor yapma imkânı bulduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Spor yapmak isteyen gençlerimizin ve ailelerin talepleri ile bu çalışmayı devam ettireceğiz. Bu çalışmalarımız neticesinde bölgemizden bir çok başarılı sporcumuz çıkmıştır. Gayret ve emeklerimiz gelecekte daha iyi sonuç ve başarı ortaya çıkaracaktır. ‘Keşfedilmeyen yetenek zayi olmuştur’ demektir. Bunun içinde bir ekip halinde gayret ederek yeteneklerimizi ortaya çıkarıyoruz. Yarınımızın teminatı genç kardeşlerimize hem Belediyespor Kulübü olarak yıl boyunca hem de yaz spor okulu açarak 2 ay boyunca hizmet etmeye çalışıyoruz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kapanış programı; Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un Belediyemiz Yaz Spor Okulu kapanış etkinliklerine katılan Amasya Belediye Spor, İlk Kıvılcım Havza Spor ve Vezirköprü Gençlik Hizmetleri Müdürlüğüne plaket takdim etmesi, Protokol Üyelerinin belge dağıtımı ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.a