YAZ SPOR OKULUNDA COŞKULU FİNAL

Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yaz da yüzlerce çocuğun tatilini verimli geçirmesini sağladı. Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 1 Eylül Kültür ve Sanat Festivalimizin 3. gününde Yaz Spor Okulunun kapanış programında öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Sosyal belediyecilikte öncü olan Belediyemiz, spora yaptığı katkılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geleneksel hale gelen Yaz Spor Okulları bu yıl da gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 4 yıldır düzenli olarak açtıkları yaz spor okulunda yüzlerce gence çeşitli branşlarda spor yapma imkânı sunduklarını belirtti.

4 branşta 700 kadar çocuğumuzun spor yapma imkânı bulduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; Gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik anlamında güzel çalışmalara imza attık. Spor yapmak isteyen gençlerimizin ve ailelerin talepleri ile bu çalışmayı devam ettireceğiz. Bu çalışmalarımız neticesinde bölgemizden birçok başarılı sporcu çıkardık. Gayret ve emeklerimiz ile gelecekte daha iyi sonuç ve başarı ortaya çıkaracaktır. Bunun içinde bir ekip halinde gayret ederek yeteneklerimizi ortaya çıkarıyoruz. Yarınımızın teminatı genç kardeşlerimize hem Belediyespor Kulübü olarak yıl boyunca hem de yaz spor okulu açarak 2 ay boyunca hizmet etmeye çalışıyoruz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

GENÇLERİMİZE MÜJDE

Konuşmalarında gençlerimize ve hemşehrilerimize müjdesinin olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Bundan 15 gün önce Spor Bakanlığımızı ziyarete gittiğimizde kapalı yüzme havuzunun sözünü aldık, buradan onun müjdesini vermek istiyorum.En kısa zamanda kapalı yüzme havuzumuzun ihalesine çıkacağız. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bize bu desteği veren bakanımıza ve siyasi büyüklerimize, desteklerini bu çalışmalarda bizlerden esirgemeyen kaymakamımıza, AK Parti milletvekillerimize, AK Parti Teşkilatımıza ve meclis üyelerimize çalışmalarımızda yanımızda oldukları için tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

1 Eylül Kültür ve Sanat Festivalimizin 3. Gününde programımız Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yaz spor okuluna katılan Amasya Belediyespor, Merzifongücüspor ve Belediyemiz yaz spor okulu öğrencilerine plaket takdim etmesi, belge dağıtımı ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle devam etti.

Programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Oğul ile birlikte huzurevi sakinleriyle oynadığı Bocce oyunu damgasını vurdu. Program; yaz spor okulumuzun tekvando, güreş ve atletizm takımlarına katılım belgesi dağıtımı, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve Açık Hava Sinema Film Gösterimi ile  son buldu.