YAZ SPOR OKULUNDA COŞKULU FİNAL

Belediyemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yaz da yüzlerce çocuğun tatilini verimli geçirmesini sağladı. Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Yaz Spor Okulunun kapanış programında öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Sosyal belediyecilikte öncü olan Belediyemiz, spora yaptığı katkılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geleneksel hale gelen Yaz Spor Okulları bu yıl da gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

11 branşta 560 öğrencinin spor yapma imkânı bulduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ Yaklaşık 2 ay önce sizler Belediyemizce düzenlediğimiz yaz spor okulu programımıza katıldınız. Verimli geçtiğini biliyorum. İlk defa geçen sene başlatmıştık ve bu sene ikincisini gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki senelerde büyüyerek genişleyerek Suluova Belediyesi Yaz Spor okullarını devam ettirmek istiyoruz. Ben bu programda görev alan başta hocalarımız olmak üzere siz sevgili gençlerimize, velilerimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Gençlik Spor Müdürlüğümüze ve katkı sağlayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Başarı alkış ister biliyorsunuz ben buradan hepinizi yürekten alkışlıyorum. Büyük bir koşuşturmanın sonrasında eğitim yılı sona erdiğinde sizlerin arkadaşları tatil yaparken sizler belediyemizin yaz spor okullarında spor yapma imkanı buldunuz. İçinizdeki spor sevgisi, spor aşkı sizi her gün buraya getirdi. Ben inanıyorum ki buradan edindiğiniz bilgi birikim ve deneyimle önümüzdeki yıllarda da gerek okullarımızda gerekse faaliyetlerinde kendinizi ortaya koyacaksınız. İnşallah daha çok kalabalıkla 500’ün üzerinde bir katılımla önümüzdeki senelerde yaz spor okulumuzu devam ettireceğiz.” Dedi.

Kapanış programı Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.