YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

2020 yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

2020 yılının İlçemize ve Tüm Hemşehrilerimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak oturumun açılışını yapan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, daha sonra gündeme geçerek meclis üyelerimizi maddeler hakkında bilgilendirdi.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ İnşallah 2020 yılı da yapacağımız çalışmalarla bir önceki yıldan daha verimli, daha bereketli ve daha güzel geçer. Şimdiden yapacağımız çalışmalarda tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Rabbim Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 2020 yılı şehrimiz ve ülkemiz için iyi bir yıl olsun.” Dedi.

Meclis toplantısı temennilerin dinlenmesi ve Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimize hediyelerini vermesiyle son buldu.