YOL YAPIM VE ONARIM SEFERBERLİĞİNE DEVAM

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalarla yollara kilitli parke ve kaldırım bordür taşı döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ihtiyaç olan yolların kilitli parke taşıyla kaplandığını söyledi.

Başkanımız Fatih ÜÇOK, planlanan yol güzergahlarına kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının 2017 yılında da durmadan devam edeceğini belirterek, “Görev süremiz içerisinde yoluna neşter vurulmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Planlanan takvime göre kilitli parke ve kaldırım bordür döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından havaların ısınmasıyla birlikte kaldığı yerden başladı ve durmadan devam edecek. Yollarımızda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarımız da yıl boyu sürecek. Bu kapsamda ekiplerimiz Hürriyet Mahallesi Emir, Saraç ve Meclis sokaklarımızda çalışmalarına devam edecek.” diye konuştu.