ZABITA EKİPLERİNDEN BERBER VE KUAFÖRLERE DENETİM

08 Ağustos 2017
ZABITA EKİPLERİNDEN BERBER VE KUAFÖRLERE DENETİM

Suluova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hemşehrilerimizin daha kaliteli hizmet alması amacıyla, şehir merkezinde faaliyet gösteren, erkek berber ve kuaförlerine yönelik bir dizi denetim gerçekleştirildi

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince halk sağlığının korunması amacıyla çeşitli meslek guruplarına yönelik denetimler sürüyor.
Ekipler tarafından erkek berber ve kuaförlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde,  erkek berber ve kuaförler, sağlık koşullarına uygunluk, çalışma belgelerinin olup olmadığı, işyeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygunluk, hijyen ve steril koşullara uygunluk ile müşterilere karşı tutum ve davranışları açısından kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda, eksikleri tespit edilen işyerleri sahipleri eksiklerin giderilmesi konusunda uyarıldılar.